≫ 

"Bio si veliki čovek, sve si radio u tišini": Salernitana objavila emotivno pismo posle smrti Mina Rajole

- Bilo je to nešto što nisi morao da uradiš, a uradio si, uradio u tišini - stoji u pismu ovog kluba

  • 0
Mino Rajola Foto: LiveMedia/Reporter Torino / IPA / IPA / Profimedia

Svet je potresla vest o smrti Mina Rajole, najboljeg fudbalskog agenta na svetu. Dan posle smrti, ekipa Salernitane je objavila i pismo u kom je pokazala kakav je Mino bio čovek.

Igrači koje je zastupao su ga obožavali, jer su znali šta sve mogu s njim, dok su ga klubovi mrzeli jer nisu mogli da izađu na kraj s njim, to je bio Mino Rajola. Ipak, pored svega toga, Mino je imao i onu ljudsku stranu, koja za njegovog života nije prodrla u javnost.

Upravo zato je direktor Salernitane Valter Sabatini tek posle njegove smrti odlučio da progovori i pokaže svima koliki je čovek zapravio bio Mino Rajola.

- Mino, ne bi mi dao dozvolu da kažem ovo za tvog života jer bi podigao prašinu, kao i uvek. Mnogo smo se svađali, ali ne mogu da zaboravim trenutak kada sam bio skoro smrtno bolestan. Tada si nazvao moju ženu i ponudio se da platiš lečenje u SAD. Bio je to neverovatan čin velikodušnosti, nešto što nisi morao da uradiš, a uradio si, u tišini. Hvala ti, Mino - glasilo je pismo direktora Salernitane.

Sabatini je u septembru 2018. godine zaglavio u bolnici, kada je imao problema sa disanjem zbog toga što je bio dugogodišnji pušač. Tokom karijere, Sabatini je radio u Sampdrodiji, Romi, Bolonji i Interu, a uvek je imao sukobe sa agentom.

Video: In memoriam - Mino Rajola: Umro najmoćniji fudbalski menadžer, karijeru počeo kao pica majstor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA