≫ 

Milan sve bliži tituli, Leao iskoristio poklon golmana Fiorentine i doneo veliko slavlje na "San Siru"

Rosoneri gaze ka 19. tituli u istoriji kluba

  • 0
Milan je odigrao još jednu dobru partiju u nizu, a pala je Sampdorija Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana približili su se na samo sedam bodova od titule u Seriji A pošto su savladali Fiorentinu rezultatom 1:0 u 35. kolu.

Rosoneri su igrali dobro, stvarali šanse, ali ih promašivali. Pa kad već nisu mogli sami da postignu gol, rešio je da im u tome pomogne golman gostiju Pijetro Teraćino.

On je veoma loše ispucao loptu koja je stigla do Rafaela Leaa, a mladi Portugalac je solo akcijom rešio utakmicu i postigao zlata vredan gol u 82. minutu meča.

Imao je Milan prilike preko Olivije Žirua, Tea Ernandeza, Radeta Krunića, ali nijedna od tih lopti nije ušla u gol. Leaova jeste.

Ovom pobedom Milan je stigao do 77. boda u sezoni i ukoliko bi u naredna tri meča osvojili sedam bodova definitivno bi osvojili titulu bez obzira na rezultate protivnika.

U isto vreme kad i Milan i Fiorentina svoj meč igrali su Empoli i Torino, a slavili su gosti rezultatom 1:2 i to nakon preokreta. Oba gola za goste postigao je Andrea Beloti iz penala u finišu meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ibrahimović odvalio kameru šutem: Bomba pravo u centar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA