Spektakularna fotka Anćelotija sa proslave titule: U ustima tompus, na licu naočare, izgleda kao pravi "šef"

Fotografija je već pokupila na stotine hiljada lajkova na društvenim mrežama

  • 0
Karlo Anćeloti Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Real Madrida su ubedljivom pobedom protiv Espanjola sinoć na "Santijago Bernabeuu" (4:0) osvojili novu titulu prvaka Španije, pošto na četiri kola pred kraj nijedna od ekipa nema ni matematičke šanse da ih stigne na prvom mestu. Kraljevići sada beže sa velikih +17 Sevilji na drugoj poziciji, a ljuti rival Barselona je još jedan bod iza.

Još juče na stadionu usledilo je veliko slavlje Madriđana i svih navijača, koje se kasnije prelilo i na ulice španske prestonice. Tokom današnjeg dana, Realu je priređen i svečani defile kroz ulice Madrida, a okupile su se na hiljade navijača.

Pozdravljali su fudbaleri i Karlo Ančeloti okupljene navijače, pevali su sa njima, a bilo je tu i pića, pa i - cigareta, odnosno tompusa. Baš sa jednim od njih na fotografiji je uhvaćen čuveni trener, koji je bio u društvu svojih prvotimaca koji su bili zagrljeni i veseli oko njega.

Slika je masovno počela da se širi na društvenim mrežama, a na Tviteru je već pribrala na stotine hiljada "fejvova" i "retvitovanja". Anćeloti je izgledao kao pravi "bos", a na licu je nosio tamne naočare koje su mu blokirale oči.

Tako se proslavlja titula šampiona Španije u fudbalu.

Video: Katai duplirao prednost protiv Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA