≫ 

Sjajan gest Erakovića u Novom Sadu: Batajničanin ispunio san i želju mladih navijača, poklonio im svoj dres

Deca su se poređala kako bi se pozdravila sa svojim idolom

  • 0
Strahinja Eraković Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde bez ama baš ikakvih problema su došli do nove prvenstvene pobede u Superligi Srbije protiv Vojvodine. Tri gola u mreži Lala pogurala su ih korak bliže odbrani titule, pa im sada preostaju dueli sa Radničkim iz Niša kod kuće, Napretkom u gostima i Voždovcem na domaćem terenu.

Golove sinoć postigli su Milan Pavkov i Aleksandar Katai, koji je dva puta zatresao mrežu tima iz Novog Sada. Međutim, ako pitate najmlađe navijače crveno-belih ko im je bio glavni junak, verovatno nećete čuti jedno ova dva imena.

To bi verovatno bio mladi i sjajni Strahinja Eraković, koji je ove sezone postao standardan u redovima ekipe Dejana Stankovića. Na tribinama se pred sam kraj meča pojavio veliki transparent na kojem je pisalo "Erakoviću, da li može dres?", a igrač Zvezde nije se nijednog momenta dvoumio šta da uradi.

Prišao je Batajničanin mladim navijačima, pozdravio se sa njima, a na kraju je dres uručio onom koji je držao transparent u svojim rukama. Nije prvi put da viđamo ove scene na terenima u Srbiji, ali je svakako uvek lepo i emotivno videti da fudbaleri imaju dobar odnos sa publikom.

Eraković je ove sezone odigrao 30 mečeva u Superligi Srbije, a na većini je ostavio sjajan utisak, pa i ne čudi što je ušao u srca navijača crveno-belih.

@crvenazvezdafk Još jedan dres za zvezdaše! ❤️🤍 #crvenazvezda #czv #fkcz #zvezdaježivot #crvenazvezdafk #zvezda #fyp ♬ original sound - FK Crvena zvezda

Video: Štoper Zvezde o potencijalnom žrebu sa Dinamom: Ko god dođe, biće spektakl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA