≫ 

Piksi otišao u Madrid: U društvu pomoćnika gleda meč dvojice srpskih reprezentativaca

Nastavljaju se posete čelnih ljudi nacionalnog tima utakmicama potencijalnih reprezentativaca

  • 0
Dragan Stojković Piksi, Goran Đorović Foto: FSS

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije nalaze se junske akcije u Ligi nacija i mečevi sa Norveškom i Slovenijom u Beogradu, odnosno dueli sa Švedskom i Slovenijom u gostima, a u želji da se što spremnije dočeka predstojeće okupanje, velike su aktivnosti stručnog štaba na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem.

Tim povodom prvi čovek nacionalnog tima, u društvu jednog od najbližih saradnika iz stručnog štaba, Gorana Đorovića, boravi u Madridu gde večeras posmatra duel između Hetafea i Betisa. U timu domaćeg sastava nalaze se reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović.

Maksimović je bio jedan od standardnijih igrača u kvalifikacionom ciklusu za Katar, a Mitrović je imao važnu ulogu u remiju sa Portugalcima u Beogradu, kada je sa gol linije izbacio loptu i tako ostavio našu reprezentaciju neporaženom.

Meč između Hetafea i Betisa završen je bez golova. Stefan Mitrović je odigrao ceo meč i dobio žuti karton, dok je Nemanja Maksimović na terenu proveo 88 minuta.

Podsetimo da je minulog vikenda u Amsterdamu na meču Ajaks – Cvole boravila delegacija FSS na čelu sa direktorom A selekcije Stevanom Stojanovićem, a meč Bundeslige u Dortmundu, između Borusije i Bohuma, posmatrao je Bratislav Živković, pomoćnik selektora Dragana Stojkovića.

Video: Ko god ide na nas, neće biti srećan: Selektor Piksi prigrlio izbornika Dalića u Kataru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA