≫ 

Nemanja Matić se oprostio od "Old Traforda": Stajaće ovacije 73 hiljade ljudi za Srbina

Velika čast za srpskog fudbalera

  • 8
Nemanja Matić, Kristijano Ronaldo Foto: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Brentford rezultatom 3:0 u poslednjem ovosezonskom meču na domaćem terenu, a od navijača "crvenih đavola" oprostio se Nemanja Matić.

Srpski fudbaler je meč počeo u startnoj postavi i igrao je 71 minut, sve dok ga Ralf Rangnik nije izvadio iz igre kako bi dobio ovacije celog stadiona, pošto se još od ranije zna da od naredne sezone neće biti deo tima.

Matić je u Junajted stigao leta 2017. godine iz Čelsija, i iako sa ekipom Mančestera nije napravio velike rezultate, navijači "crvenih đavola" su ga očigledno jako zavoleli.

Reakcija navijača kada je napuštao teren govori dovoljno o tome koliko ga poštuju.

Kada je reč o samoj utakmici, Junajted ju je otvorio na pravi način, pošto je već u devetom minutu Bruno Fernandeš doneo vođstvo svom timu. Mogao je Junajted da duplira prednost u 44. minutu, ali je gol koji je postigao Kristijano Ronaldo poništen zbog minimalnog ofsajda.

Ronaldo se ipak upisao u listu strelaca iz penala, koji je i sam iznudio, u 66. minutu meča. To je moždabio i njegov poslednji meč za Junajted na "Old Trafordu".

Konačan rezultat postavio je Rafael Varan pogotkom glavom nakon kornera Aleksa Teljesa u 72. minutu. To je ujedno bio i prvi gol Francuza u Premijer ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Nemanja Matić trenira po paklenoj vrućini u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA