Lude scene Mitrove proslave: Sin nije skidao osmeh sa lica, navijači mu skakali na leđa za zajedničku fotku

Poseban dan za Aleksandra Mitrovića i titula u Čempionšipu

  • 2
Aleksandar Mitrović, slavlje Foto: Instagram / Kristina Mitrović - Printscreen, Sport Klub

Fudbaleri Fulama su ubedljivom i uverljivom pobedom protiv Lutona na domaćem terenu (7:0) osvojili titulu šampiona u engleskom Čempionšipu. Naravno, glavni protagonista ovog uspeha sastava sa Krejven Kotidža i njihovog povratka u Premijer ligu Engleske je srpski napadač Aleksandar Mitrović.

Mitrogol je i juče dva puta uspeo da "upuca" mrežu gostujućeg sastava, čime je ujedno oborio rekord koji je dugo na snazi držao Gaj Vitingem. Srpski napadač sa 43 pogotka sada stoji sam na vrhu istorije engleskog drugog ranga, pošto niko nikada nije uspeo da više puta matira protivničke golmane od kako je na snazi ovakav format takmičenja.

Logično, posle svega viđenog, Mitrović je zaslužio i da proslavi veliku titulu. Na terenu se pojavio i njegov sin kojem je srpski fudbaler dao zlatnu medalju u ruke, a on nije skidao osmeh sa lica dok je boravio na travnatoj podlozi čuvenog Krejven Kotidža.

Aleksandar Mitrović, sin Foto: Instagram / Kristina Mitrović - Printscreen

I pre toga je Mitrović bio u centru pažnje. Čim je sudija Tim Robinson odsudio kraj meča, na terenu su se našle na hiljade navijača željnih da zagrli svoje fudbalere i da sa njima podeli radost povratka u Premijer ligu Engleske. Naš Aleksandar nije nikoga odbio, sa svima se fotografisao i ulepšao im dan, a u jednom momentu je i zapevao.

Na terenu Krejven Kotidža zavijorila se i srpska zastava. Postavlja se pitanje samo da li su to u pitanju bili navijači iz naše zemlje ili je neko od engleskih pristalica odlučio da oda posebnu počast Mitrogolu, koji je uz veliku muku obezbeđenja na kraju izveden u svlačionice.

No, ono što najvažnije, Fulam je ponovo u Premijer ligi. Aleksandar Mitrović će ponovo "bušiti" mreže velikana.

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA