≫ 

Anćeloti postaje trener Milana Borjana?

Don Karlo ne odbacuje mogućnost da trenira Kanadu

  • 6
Carlo Ancelotti, Karlo Ančeloti Foto: Tanjug/AP

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti, ove sezone pravi čuda sa kraljevskim klubom, sa kojim je osvojio novu titulu, a došao je i do polufinala Lige šampiona, gde igra sa Mančester Sitijem, sa kojim je u prvom meču na Etihadu odigrao 4:3.

Anćeloti proteklog vikenda proslavio sa Realom titulu, a potom je dao i intervju Horheu Valdanu u kojem se osvrnuo na svoje planove u budućnosti.

- Nakon ovog perioda u Realu, najverovatnije ću se penzionisati. Ali, ako me Real bude želeo za još 10 sezona, verovatno ću ostati ovde još 10 godina.

Voleo bih da budem sa svojim unucima, kao i da budem na odmoru sa suprugom. Ima mnogo stvari koje morate da stavite sa strane. Mnogo je mesta na kojima nikada nisam bio. Nikada nisam bio u Australiji. Nikada nisam bio u Rio de Žaneiru. Želim da posećujem sestru češće.

Nažalost, nisam mogao da uradim sve to, tako da kada se budem penzionisao, radiću sve te stvari.

Upitan je Anćeloti i o tome da li bi možda preuzeo reprezentaciju Kanade, što bi mu donelo posao sa mnogo manje stresa, što nije slučaj kada ste u klubu gde morate da radite svakog dana.

- Zašto da ne? Voleo bih, naravno. Kanada je uradila mnogo dobrih stvari u poslednje vreme - rekao je Anćeloti, koji je prethodno izjavio da će na Svetskom prvenstvu navijati za ovu reprezentaciju, nakon što se Italija nije kvalifikovala.

Inače, Kanada će uz SAD i Meksiko 2026. godine biti organizator Svetskog prvenstva u fudbalu. Trenutno je kapiten reprezentacije Milan Borjan, golman Zvezde, koji je i ranije pričao da planira da brani i na Svetskom prvenstvu, pa ukoliko bi Anćeloti preuzeo Kanadu, Borjan bi dobio jednog od najboljih trenera svih vremena u reprezentaciji.

Video: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA