≫ 

Borusija pravi novi odbrambeni bedem: Posle Zilea, stigao još jedan reprezentativac Nemačke

Ekipa iz Dortmunda pretenduje da ugrozi Bajern u pohodu na titulu iduće sezone

  • 0
Printskrin: Youtube / Brazil Scout

Borusija iz Dortmunda je odlučila da u narednu sezonu uđe sa novim defanzivnim bedemom, a posle Niklasa Zilea, novi štoper "Milionera" je postao i Niko Šloterbek, doskorašnji fudbaler Frajburga.

Dortmund već skoro jednu deceniju ne može da ugrozi Bajern na prvom mestu, pa su se zbog toga odlučili da primene njihovu taktiku, te da "pokupe" sve što Bundesliga ima da ponudi, pa je tako izbor pao i na novog reprezentativca Nemačke - Nika Šloterbeka.

Novi sportski direktor Dortmunda, Sebastijan Kel, posebno je oduševljen što je doveo ovog fudbalera u Borusiju.

- Nikova karijera me pomalo podseća na moju, jer sam takođe došao kao mladi nemački reprezentativac iz Frajburga u Borusiju. Nadam se da će Dortmund za njega postati isto takav dom kao i za mene - rekao je Kel.

Šloterbek je odigrao već dva meča za "Pancere", a zanimljivo je da su njegov otac Nils i stariji brat Keven takođe nosili dres Frajburga, dok je njegov stariji brat i dalje u Frajburgu, dok je tri puta igrao za olimpiju reprezentaciju Nemačke.

Video: Snimci za istoriju: Bundesliga se vratila, a evo kako se sada igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA