Otkriven govor Klopa iz svlačionice na poluvremenu koji je preporodio Liverpul protiv Viljareala

Nemac je odigrao ključnu ulogu u motivaciji svojih igrača

  • 1
Jirgen Klop, FK Liverpul Foto: AP/Tanjug

Liverpul je posle neverovatnog preokreta protiv Viljareala u drugom poluvremenu postao prvi finalista Lige šampiona i čekirao je kartu za Pariz, gde će se na stadionu Francuska 28. maja odigrati veliko finale.

Crveni sada mogu mirno da gledaju drugo polufinale i da vide ko će im biti rival posle duela Real Madrid - Mančester Siti (prvi meč 4:3 za Siti u Engleskoj).

Iako je Liverpul protiv Viljareala na kraju slavio ukupnim rezultatom 5:2, mnogim navijačima Redsa nije bilo dobro posle prvog poluvremena u Viljarealu, gde je domaći tim vodio sa 2:0 i anulirao prednost Liverpula iz prvog meča na Enfildu.

Brigu je posebno pojačala očajna igra Liverpula u prvom poluvremenu. Ove sezone jedan od najboljih timova sveta nije ličio na sebe, a onda se sve preokrenulo u drugom poluvremenu.

Liverpul je u drugom poluvremenu samleo Viljareal i za 11 minuta preokrenuo na 3:2 i na kraju sačuvao prednost i sigurno obezbedio finale.

Mnogi su se posle ovakvog preokreta u igri Liverpula pitali šta je Klop rekao igračima na poluvremenu, pa se desila takva velika promena.

Virdžil Van Dajk je na kraju meča otkrio šta se tačno desilo u svlačionici tokom pauze i kako ih je Klop motivisao govorom.

- Igrajte fudbal! Igrajte na način kako igra Liverpul, kako smo igrali cele sezone. Držite loptu, pravite mnogo kretnji sa loptom i iza zadnje linije. Sa brzinom koju imamo, moramo to da miksujemo takođe. Moramo da pokažemo koliko želimo da obezbedimo finale - bile su reči koje je Van Dajk preneo novinarima.

Video: Klop u neverici gledao Delije kad je zagrmela cela Marakana F**k you, Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. maj 2022 | 14:21

    А ја мислио да им у бесу рекао, срамота, јер хоћете да нам се поново деси Маракана, да нас и ови одеру као Звезда...поигравају се са нама као Флора са Звездиним комшилуком...вредите милијарду а играте слабије од Шамрока...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA