≫ 

Komedija u Bugarskoj: Fudbaler folirao povredu, bacio se sa nosila da ukrade vreme, pa napravio haos

Neverovatno šta sve još nećemo videti kod igrača koji pokušavaju da ukradu vreme

  • 6
Bugarin, Bugarska, FK Balkan, FK Belasica, povreda, foliranje, nosila, folirant Printskrin: Youtube/Иванка Христова

Fudbaleri često umeju da se koriste nekim nečasnim potezima u nameri da ukradu vreme, ali ovo što je jedan bugarski fudbaler radio u trećoj ligi Bugarske, prevazilazi sve granice.

Naime, Balkan iz Botevgrada je igrao protiv Belasice i na kraju je pobedio u veoma dramatičnom meču koji je rešen u finišu meča u sudijskoj nadoknadi.

Ubrzo nakon gola, viđena je komična scena zbog koje se mnogi smeju Bugarima.

Jedan igrač Balkana, koji je burno slavio, nakon toga se samo bacio na zemlju i počeo da folira povredu. Igrači gostiju su bili besni, dok se sudija smejao, shvativši o čemu je reč. Smejali su se i saigrači "povređenog" igrača dok su ga "istezali".

Moralo je da uđe čak i medicinsko osoblje, a posle konsultacija sa lekarom stavljen je na nosila, kako bi ga izneli sa terena.

Međutim, usledio je pravi cirkus kada se igrač bacio sa nosila ne bi li ponovo nastavio da glumi. Na to je burno reagovao trener gostiju, koji je počeo nešto da dobacuje pored aut linije, ali mu ni fudbaler, iako "povređen", nije ostao dužan i sa nosila se prozivao sa njim.

Nekoliko igrača je potrčalo potom ka gostujućem terenu, koji je bio spreman na obračun, pa je došlo do veće gužve, ali se sve ipak na kraju brzo smirilo.

Pogledajte kako je to izgledalo i u snimcima:

Video: Najgori folirant u istoriji fudbala: Podigao predmet sa terena pa simulirao pogodak u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA