≫ 

Nove fotografije muškarca sa albanskom zastavom u Madridu: Potrčao je u zagrljaj Karimu Benzemi

Obezbeđenje je uspelo da ga savlada i iznese sa terena

  • 8
Albanska zastava Foto: Tanjug - AP

Polufinalni meč Lige šampiona između Real Madrida i Mančester sitija večeras na "Santijago Bernabeu" u jednom momentu prvog produžetka bio je prekinut zbog nepoželjnog gosta na terenu.

Jedan muškarac sa albanskom zastavom počeo je da trči i da maše svojim rekvizitom, time uslovljavajući Danijelea Orsata iz Italije da prekine duel, dok nije odreagovalo obezbeđenje.

Oni su jako brzo reagovali, ali je čovek očigledno uspeo da se domogne onoga što je želeo, a to je bio igrač Reala, Karim Benzema. Potrčao mu je u zagrljaj, a Francuz se nije mnogo opirao.

Na fotografijama se moglo videti da na njegovoj jakni i piše Benzemino prezime, pa je moguće da je reč o jednom ludom poštovaocu napadača Kraljevića. Policija će svakako utvrditi koji je bio njegov motiv i zbog čega se odlučio na radikalni čin.

Video: Hladni raj za fudbalere: Stadion na norveškom poluostrvu je prizor iz bajke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gedza

    5. maj 2022 | 05:57

    Pobegla mu koza

  • Zar je bitno

    5. maj 2022 | 01:34

    Pa zato sto su inteligentni kao kamen za kupus van bureta a to dokazuje podatak da je posle Svetskog Prvenstva 1998 svako trece musko dete u Albaniji dobilo ime Ronaldo. Suva inteligencija.

  • BralE

    5. maj 2022 | 09:28

    A zašto je ovo toliko bitno, pa da nam prenosite u medijima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA