≫ 

Otkud Bobi Marjanović u Real Madridu? Anonimni štoper postao hit zbog ulaska u igru protiv Sitija

Oni koji manje prate fudbal nisu bili preterano upoznati sa likom i delom Hesusa Valjeha

  • 2
Hesus Valjeho Printskrin: Twitter.com

Real Madrid je odigrao neverovatnu utakmicu protiv Mančester Sitija, koji su pobedili sa 3:1 u revanšu posle produžetaka i tako obezbedili plasman u veliko finale Lige šampiona.

Veliki doprinos trijumfu dali su u štoperi "kraljevskog kluba", Eder Militao i Naćo, koji su odigrali vrhunski meč.

Na kraju je Militao doživeo i povredu, videlo se da se jedva kreće i da ne može da izdrži do kraja drugog produžetka.

Dok su mu lekari ukazivali pomoć sa klupe se pripremao momak neobičnog izgleda, koji je mnogima bio neprimetan do tog momenta. U pitanju je Hesus Valjeho, koji je do tada odigrao svega četiri meča, od čega je uglavnom bio rezervista.

Interesantne su i šale na njegov račun, da je Militao, videvši da se upravo Valjeho sa klupe priprema za ulazak u igru, odlučio da i povređen nastavi da igra.

Ipak, pošto nije izdržao duže od nekoliko minuta, Valjeho je na kraju morao da uđe u igru i na kraju je i obavio ono što se od njega očekivalo, odnosno Real nije primio gol i osigurao je plasman u finale.

Zanimljivo je da su ga u Srbiji mnogi uporedili sa Bobanom Marjanovićem, jer fizički podseća na našeg gorostasnog centra, pa su neke šale glasile "Otkud Boban Marjanović u Real Madidu?".

Valjeho je karijeru počeo u Saragosi. Zatim je prešao u Real 2015. godine, posle čega su usledile pozajmice. Bio je u Ajntrahtu, pa u Vulverhemptonu, pa dve godine u Granadi, da bi se na kraju opet vratio u Real, ali pravu šansu u paklenoj konkurenciji nije dobio.

Video: Bobi Marjanović u zanosu peva legendarni narodnjački hit i vozi traktor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA