≫ 

Murinjo i igrači kroz masu "ludih" navijača krenuli po finale, Vučica konačno blizu evro trofeju

Vučica od 21 sat igra revanš polufinala Lige Konferencija

  • 0
roma navijači Foto: twitter/AliprandiJacopo

Mic po mic i Žoze Murinjo je opet stigao na korak od osvajanja novog evropskog trofeja. Sa Portom i Interom Portugalac je uzeo Ligu šampiona, sa Mančester junajtedom Ligu Evrope, a sada mu se ukazuje prilika da svoj trenerski opus oplemeni i peharom trećeg po snazi evro takmičenja, Lige Konferencije, i to u premijernoj godini ovog takmičenja.

Osete i navijači "Vučice" da je ovo važan trenutak i za klub, i za Murinja, pa su čitav dan po ulicama "Večnog grada" pripremali štimung za ono što čeka ekipu od 21 sat u revanšu polufinala protiv Lestera.

Podsetimo, u prvoj utakmici rezultat je bio 1:1, te će Rimljanima biti potrebna pobeda za prolaz.

Jasno je po ambijentu koji se mogao danas videti u Rimu da će "Olimpiko" biti krcat, u to su mogli da se uvere i ami igrači čiji je autobus negde na putu ka stadionu bukvalno okupiran radosnim navijačima. Vozač je u jednom momentu morao da prikoči i sačeka da se masa ljudi sa navijačkim rekvizitima, bakljama i zastavama, udalje kako bi autobus nesmetano prošao.

Jedno je jasno posle ovih scena, Lester čeka pakao u grotlu rimskog stadiona.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA