≫ 

Bomba! Zvezda želi kapitena Rusije: Artjom Dzjuba je pojačanje za Ligu šampiona

Direktor Zvezde otkrio plan ruskim medijima

  • 20
Artjom Dzjuba, Fudbalska reprezentacija Rusije Foto: Daniel Chesterton / PHC Images / Profimedia

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će crveno-beli u letnjem prelaznom roku pokušati da dovedu ruskog reprezentativnog napadača Artjoma Dzjubu (33), dugogodišnjeg špica Zenita.

Terzić je ovo rekao za ruske medije, tačnije za "Sport Ekspres".

- Želimo da dovedemo Dzjubu u klub. Uz njegovu pomoć, želimo da osiguramo Ligu šampiona naredne sezone - izneo je plan Zvezdin direktor.

Kršni ruski napadač je u sezoni 2021/2022. postigao 13 golova i upisao 10 asistencija na 36 utakmica za Zenit. Njemu ugovor sa klubom iz Sankt Peterburga ističe ovog leta i biće slobodan u izboru nove sredine.

Očito da u Zvezdi nisu najsrećniji izborom ohija za udarnog napadača, Norvežanin je posle startnog bljeska izgubio mesto u ekipi, Pavkov odavno nije najpouzdanije rešenje, pa u taboru srpskog prvaka misle da im se mora naći bolja alternativa.

Izbor je, očigledno, već pao na prekaljenog ruskog golgetera koji se potvrdio kao vrstan finišer na najvišem nivou fudbala, u Zenitu i u ruskom nacionalnom timu.

Video: Zvezda potpisala pobedu protiv Vojvodine: Katai iz slobodnog za 0:3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA