≫ 

Navijači Novog Pazara bakljadom na treningu pružili podršku ekipi pred važan duel

Sve to nakon visoke kazne koju je FSS izrekao njihovom klubu

  • 0
Novi Pazar navijači Printscreen: Instagram / @ftbl.serbia

Fudbalski klub Novi Pazar bio je u četvrtak u centru pažnje fudbalske javnosti u Srbiji, i to ne u pozitivnom svetlu. Fudbalski savez Srbije kaznio je taj klub sa 10 miliona dinara, i uslovnom kaznom oduzimanja šest bodova, zbog sumnji o nameštanju koje je UEFA iznela o utakmici tog kluba i surduličkog Radnika. Bura se nastavila kada je generalni sekretar kluba rekao da se tom kaznom poručuje da je klub nepoželjan u elitnom društvu i da žele da istupe iz lige ako im se to otvoreno kaže. Nakon svega toga navijači Novog Pazara su pružili jaku podršku svojim ljubimcima na treningu.

Do kraja Superlige ostalo je da se odigraju još tri kola u plej-ofu i plej-autu, a posebno je zanimljiva borba za opstanak. Novi Pazar se u ovom trenutku nalazi na 13. mestu koje vodi u baraž za opstanak, a u subotu gostuju ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca koja je poslednjeplasirana sa pet bodova manje od Pazaraca.

Taj duel mogao bi da bude i ključan za Novi Pazar, jer bi u slučaju pozitivnog rezultata gotovo sigurno izbegli direktno ispadanje. Navijači su prepoznali značaj meča za svoj klub, a verovatno je i kazna FSS-a dodatno uticala na to da pokažu svojim miljenicima da su uz njih pored problema sa kojim se suočava klub.

Prema nekim najavama tribine na stadionu u Gornjem Milanovcu mogle bi da bude veoma dobro popunjene za meč Metalca i Novog Pazara, koji bi potencijalno mogao da odluči sudbinu i jednog i drugog kluba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Video: Pavišić napravio haos u Novom Pazaru: Vukao igrača Radničkog po zemlji, pa izbila tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA