≫ 

Zvezda juri Dzjubu, Stanković o krizi Ohija: "Pričamo stalno, treba mu gol da vrati samopouzdanje"

Norvežanin je poslednji gol dao još 20. marta

  • 8
Dejan Stanković Ohi Foto-montaža: ATA Images, MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu protiv niškog Radničkog pokušati da napravi još jdan iskorak ka tituli što joj neće biti najjednostavniji zadatak jer ima silnih problema sa efikasnošću napadača. Milan Pavkov i Ohi Omoižuanfo najblaže rečeno, ne blistaju.

Srećom po crveno-bele, u totalno kontra ritmu su ostali igrači pa, zasad, nema razloga za paniku sve dok Katai, Ivanić, Ben i ostatak ekipe na pravi način odrađuje posao.

Ipak, pitanje prvog napadača je trenutno pitanje svih pitanja u klubu, o čemu svedoči i potvrda direktora Terzića da se pregovara sa ruskim golgeterom Artjomom Dzjubom. Logično, Zvezda ne može da čeka Ohija koji je poslednji gol dao 20. marta Kolubari (pre sedam kola), niti se može pouzdati u Pavkova, koji je u minulom kolu sa Vojvodimon prekinuo "golgeterski post" koji je trajao od 14. marta.

Pred meč sa Radničkim o krizi napadača govorio je i trener Dejan Stanković.

- Pričamo, pričamo svaki dan -  otkriva trener Zvezde na koji način pokušava da razbudi prvog napadača.

- Uglavnom kada je to stranac gledaš da priđeš drugačije, da vidiš da li se on adaptirao na sve što ga orkužuje ovde kod nas. Ohi je inteligentan momak, jedan profesionalac. Nema nikakvih spoljnih problema da kažemo, jednostavno je takav momenat. Ja verujem da će on izaći iz toga, da će postići što pre pogodak koji će mu vratiti samopouzdanje.

Ništa bolja situacija nije sa formom Pavkova, i on je zapao u golgetrsku krizu, ali je makar uspeo da zatrese mrežu u minuloj rundi. Pre toga pogodio je protiv Metalca 14. marta.

- Pavkov je to uradio u Novom Sadu, dao je bitan gol za ekipu, bitan za sve nas, pogotovo za njega. Žao mi je što će ovu utakmicu preskočiti zbog žutih kartona, ali mi verujemo u sve igrače. Možda nekada špic ne postigne gol, ali odradi "prljav" posao da mogu naši ofanzivni vezi, kao Katai, kao Ivanić, Kao Ben, da se upišu u strelce. Imamo jedan sklop napadača koji deli odgovornost, obaveze, i ja sam siguran da će i Ohi postići gol - optimista je Stanković.

Zvezda i Radnički igraju u subotu od 17 sati na našem najvećem stadionu.

Video: Terzić: Fudbalski klub je ostvario rezultate koji će ostati zlatnim slovima upisani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VKV Strucnjak

    6. maj 2022 | 21:30

    kad bi on imao dobrog trenera mozda bi i bolje igrao

  • struchnyakowsky

    6. maj 2022 | 21:23

    treba mu bolji strucnjak

  • bice penala 2 a mozda i 3

    6. maj 2022 | 20:23

    ne brini ,dobicete sutra 2 penala pa eto sanse tom ohoho da da gol..mslim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA