≫ 

"Mislim da su te potkupili, korumpiran si": Igrač Vest Hema vikao na sudiju koji je sudio Zvezdi protiv Milana

Deklan Rajs nije lako podneo poraz od Ajntrahta u polufinalu Lige Evrope

  • 0
Deklan Rajs Foto: Twitter - Printscreen

Nervoza posle utakmice između Ajntrahta iz Frankfurta i Vest Hema u Nemačkoj u četvrtak uveče koju su domaćini dobili i overili plasman u finale Lige Evrope, dočekala je svoj vrhunac posle samog meča u taboru gostujuće ekipe.

Tako je fudbaler Čekićara, Deklan Rajs napravio gest koji će ga sigurno koštati nekoliko desetina hiljada evra, a možda i suspenzije na nekoliko mečeva.

Naime, on je kroz tunel "jurio" glavnog arbitra meča iz Španije, Hesusa Gila Mancana, jer nije bio zadovoljan suđenjem. Kako i bi kada je ovaj odlučio da već u 17. minutu zbog faula isključi Arona Kresvela, a potom se "otarasio" i Davida Mojesa u 77. minutu utakmice zbog žustrih protesta.

Uputio je i nekoliko ozbiljnih optužbi na njegov račun, a posebno se ističe ona da je Mancano korumpiran. Podsetimo, ovaj arbitar delio je pravdu na meču Zvezde protiv Milana na "San Siru", kada je odlučio da naprasno prekine duel ne dozvolivši crveno-belima da izvedu poslednji korner na meču.

- Sudija, sudija, tako si kul. Celo veče si bio tako loš, kako možeš da budeš toliko loš? Iskreno, mislim da su te j****o potkupili. J****o si korumpiran! - vikao je na sav glas Rajs, dok je Hesus Gil Mancano otišao na drugu stranu.

Očekuje se odluka UEFA koja nikada blagonaklono nije gledala na ovakve "ispade" fudbalera posebno prema arbitrima.

Video: Tika - taka TSC: Gol iz tri poteza kakav nije viđen u Superligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA