≫ 

Kruševačka bruka kojoj nema kraja: Napredak bez pobede i bez gola u plej-ofu čeka Zvezdu

Sumorna stvarnost za tim podno Bagdale

  • 6

U senci borbe za titulu Zvezde i Partizana uporedo je zanimljiva još situacija za plasman u Evropu gde su trenutno u bodovnom egalu TSC, Voždovac i niški Radnički. Mini-tabela se završava sa Vojvodinom i Napretkom, koji nemaju više nikakve šanse za bilo šta, a sudeći prema rezultatima "Čarapana" u doigravanju - oni su odustali od igranja fudbala.

Napredak jednostavno ne daje znake života.

Na svih pet utakmica u doigravanju Kruševljani su poraženi, a da čak nisu postigli nijedan gol, uz 15 primljenih, što je podatak koji je priča za sebe i za rubriku je "verovali ili ne".

Od ovog bilansa, teško da je moglo gore.

Čak ni zvanični klupski sajt Kruševljana ne može da zamaskira ono što se ne može zamaskirati. Bez ulepšavanja stvarnosti plasiran je i izveštaj sa utakmice Napretka u Bačkoj Topoli gde je ekipa Zorana Milinkovića pretrpela novi sueprligaški poraz.

- Poražavajuće zvuči činjenica da ni od tog trenutka igrači Napretka nisu pokazali nikakvu reakciju, tj. pokušali da makar postignu počasni pogodak. Još sramnije, naša ekipa je jedina koja, osim što nije osvojila nijedan bod u plej-ofu, nije postigla nijedan gol u pet kola doigravanja, a primila čak 15. Da se neće upisati crnim slovima u istoriju ne ide u prilog ni to što u preostala dva kola igramo sa Crvenom zvezdom koja u strašnoj formi juri brani titulu, odnosno Čukaričkim koji nas je potpuno nadigrao u poslednjem meču - defetistički tonovi izbijaju iz svake reči opia trenutnog stanja u taboru "Čarapana".

Poslušajte i šta je posle meča u Bačkoj Topoli rekao Milinkovićev pomoćnik na klupi Napretka Alen Tupajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. maj 2022 | 13:28

    Воша се нада финалу купа, где има шансе да се пласира, јер игра са тимом који није бољи од њих, и у случају још једне дупле круне Звезде, што није нереално, излазе у европу...

  • Vlado

    7. maj 2022 | 13:42

    Pa zbog toga kad dođe Zvezda treba da se raspucaju i napune gol Zvezdi.Divim se piscu koliko je insirativan,ali ostalo je još sitno pa plač.

  • Ivan

    7. maj 2022 | 12:38

    Kizo pobedi Zvezdu i sve ti je oprosteno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA