≫ 

Šokantne slike iz Hrvatske: Treneri se potukli pred decom, rvanje prekinulo utakmicu!

- Dodelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, udaranja rukama u predelu glave glavnog trenera Svena Raića - kazao je sudija

  • 2

Pioniri Hajduka iz Splita doživeli su prvi poraz u sezoni izgubivši u Velikoj Gorici 0:1, a čitav susret je ostao u senci tuče dva trenera koji su prekinuli čitav događaj na 15 minuta.

Trener domaćih Sven Raić došao je do klupe Hajduka kako bi uzeo loptu koja je ostala u igri, a pomoćni trener gostiju Ivica Roguljić bacio ju je prema njemu kada je izbila tučnja.

Sudija je isključio i Raića i Roguljića, ali i trenera Hajduka Marijana Budimira.

- U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru kada mu je gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predeo tela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predeo glave - objasnio je sudija Patrik Pavlešić što se dogodilo i objasnio zašto je isključio Budimira:

- Dodelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, udaranja rukama u predelu glave glavnog trenera Svena Raića.

Delegat utakmice Robert Balen zapisao je:

- U vezi s incidentom i prekidom od 15 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60. minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S. R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja s glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge ekipe smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je nakon toga uspela da osigura nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači obe ekipe napustili su mirno teren za igru - zaključeno je.

Video: Terzić spoljnom postigao sjajan gol: Partizan vodi protiv Vojvodine od 4. minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA