≫ 

Pazarci iznad zone ispadanja: Metalac glatko pao u Gornjem Milanovcu, tri komada za radost gostiju

Četvrta pobeda Novog Pazara u poslednjih pet rundi takmičenja

  • 1
FK Novi Pazar Foto: MN Press

Fudbaleri Novog Pazara uspešno su nastavili misiju spasavanja u Superligi Srbije pošto su na gostovanju Metalcu slavili sa 3:0 i tako izašli iz zone ispadanja.

Velika bitka tek predstoji, Pazarci sada imaju isto bodova kao i Spartak koji je ispod crte spasa, ali Subotičani imaju i meč manje.

Gosti su poveli u 23. minutu golom Stefana Dimića koji je dobio pas na levi rog šesnaesterca, te odatle raspalio i pogodio suprotni ugao gola Metalca.

Dupliranje prednosti je viđeno u 56. minutu, a za to je najzaslužniji Mustafa Mujezinović koji je obigravao oko kaznenog prostora, zaobišao štoperski par sa leve strane i pogodio levi ćošak.

Sve je bilo gotovo 10 minuta pre kraja kada se Ibrahim Mustafa upisao u strelce, a onda atraktivnom proslavom ovenčao novi trijumf Pazaraca.

Video: Neverovatan promašaj fudbalera Radničkog protiv Zvezde: Sa dva metra nije pogodio prazan gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    8. maj 2022 | 08:46

    Kako se namestaju utakmice kod nas da to nema nigde,do juce Pazar nije mogao da se sastavi a sad samo nize pobede...uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA