Neverovatan promašaj: Kapiten Inđije prebacio čitav gol sa pet metara i doveo Inđiju u tešku situaciju

Ovo bi moglo da košta Inđiju plasmana u elitni rang takmičenja

  • 1
Vladan Milosavljev, FK Inđija Printscreen: Youtube / Prva liga Srbije

Fudbaleri Inđije i IMT-a igrali su veoma važnu utakmicu u direktnoj borbi za plasman u Superligu Srbije. Gosti sa Novog Beograda su slavili, ali domaći će imati za čim da žale. Tragičar sezone mogao bi da bude kapiten Vladan Milosavljev.

Meč je završen rezultatom 1:0 za goste, a sve je moglo da bude drugačije da je kapiten domaćih realizovao penal pri rezultatu 0:0. Ili da se makar nije obrukao prilikom odbitka.

Milosavljev je izveo penal, golman gostiju mu je to odbranio, ali mu se lopta vratila idealno. Na pet metara od gola, od prazne mreže, delovalo je da će Inđija povesti sa 1:0. Svi su videli loptu u golu, verovatno i sam Milosavljev, ali ona je umesto u mrežu otišla visoko iznad gola.

Neshvatljiv promašaj, koji bi mogao Inđiju da košta Superlige, pošto je sada IMT pobegao na tri boda prednost, dok Mladost i Javor imaju pet, odnosno tri boda više, ali uz utakmicu manje.

Promašaj Milosavljeva pogledajte na kraju teksta.

Video: Neverovatan promašaj fudbalera Radničkog protiv Zvezde: Sa dva metra nije pogodio prazan gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA