≫ 

Novi slučaj dečjeg vandalizma u Srbiji: Kadeti Jedinstva sa Uba pobedili u Šapcu, pa slupali zid u svlačionici

Sve se odvilo posle utakmice kadetske lige Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije

  • 1
Svlačionica FK Mačva Šabac Foto: Telegraf, Privatna arhiva

Kadetska selekcija Jedinstva iz Uba pobedila je vršnjake iz šabačkog Savaciuma na gostujućem terenu (0:3), međutim, njihovu posetu u Šapcu pored fudbalske igre, obeležio je i jedan vandalski čin, pošto su odvalili deo zida u svlačionici Mačve iz Šapca, saznaje Telegraf.

Ovo nije ni prvi put da se ovako nešto dešava u Srbiji, pošto je pre nekoliko dana identična situacija viđena posle utakmice Čukaričkog i Partizana, kada su crno-beli razvalili vrata od svlačionice.

U Šapcu je situacija bila samo malo drugačija, nisu stradala vrata, nego zid. Naime, ekipa Savacium, koja svoje utakmice igra na Gradskom stadionu u Šapcu, koji se nalazi u blizini stadiona Mačve u Šapcu, pa su zbog toga igrači i uprava Savaciuma zamolili goste sa Uba da se igrači presvuku u prostorijama omladinske selekcije Mačve, što su oni i prihvatili.

Gosti sa Uba su potom dobrom igrom uspeli da dođu i do pobede od 0:3, te tako da održe korak za Apolon na trećem mestu, međutim, sam meč je obeležilo nešto drugo, a to je - vandalizam.

Iako se radi o selekciji kadeta (deca ne starija od 17 godina), posle utakmice u svlačionici je ljude iz Mačve, koji su ustupili svlačionicu, pronašli su na nekoliko mesta obijen zid i rupe u istom.

Video: Mačva izjednačila protiv Inđije: Olako su domaći dopustili gostima da postignu gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    8. maj 2022 | 18:49

    Ja bih odmah izbacio trenere i citavu upravu.Oni treba da vaspitavaju decu u sportskom duhu.Nije cudo sto imamo cirkusno ponasanje profesionalnih igraca i njihovih trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA