≫ 

Sramota Barselone: Katalonci zabranili navijačima gostiju ulazak na stadion sa obeležjima kluba

Ni španski mediji ne znaju razloge ovakve odluke vođstva kluba

  • 1
navijači Sabadelja

Foto: twitter/felixcolomer

Navijači Fudbalskog kluba Sabadelj bili su najblaže rečeno neprijatno iznenađeni kada im je pred kapijama stadiona "Johan Krojf" skrenuta pažnja da na tribine ne smeju sa obeležjima svog kluba, bilo dresom, šalom, bilo čime što predstavlja njihov klub.

U pitanju je meč treće lige između drugog tima Barselone i pomenutog Sabadaljea koji je takođe iz Katalonije.

Nikome nije jasno zbog čega gostujućim pristalicama, među kojima je bilo i dece, nije dozvoljeno da najnormalnije uđu na stadion sa obeležjima, a odgovor na to pitanje nisu našli ni španski mediji, koji su napomenuli da "im nije poznato da postoje tenzije na relaciji dva kluba ili na relaciji navijača dva kluba".

Rasprava sa redarima nije donela gostujućim navijačima promenu situacije, sve što su dobili je poruka "rečeno nam je da ne puštamo navijače sa obeležjima Sabadelja".

Ako im je za utehu, fudbaleri gostiju obradovali su svoje pristalice, i one koje su ušle na stadion, i one koje to nisu, pobedom rezultatom 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tole

    8. maj 2022 | 19:17

    Niste tako pisali prosli put kada je Partizan gostovao u Krusevcu i kada je navijacima Partizana bilo zabranjeno obelezje,kada su cak i deci skidali obelezja gospoda iz obezdbedjenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA