Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DZG Rudeš

    09. maj 2022 | 12:27

    Fotka govori sve. "Idi malo još teraj loptu". Piksi: "Je li, Jovke, šta promaši onaj zicer?"..."Desi se, Šefe..."..."Aj, desi se. A što se ugoji tako?"..."Pa kad mi ne daju da igram..."..."Ovi iz Reala pojma nemaju, a?"..."Šefe, vidim da me razumete...Ja pomalo već patim na klupi...venem ko karanfil..."..."A što onaj Modrić ne vene, a vidi ga, mator ko kaktus, ka'će više..."..."Ja sam lep ko cvet, on baš i nije..."..."Ti si sad neki cvećar, ko ovi iz grupe TNT?"..."Iz čega?"..."Alan Ford?"..."Ko je, bre, taj? Novi bek?"..."(A, zemljo, otadžbino, progutaj me...)..."...

  • DZG Rudeš

    09. maj 2022 | 12:08

    E, ovako 😤: Već mi je pun k Jovića i kako mu "nisu dali da igraju", "jao, samo što nije dao go, ali ovaj odbrambeni se isprečio", "šetuckanja a la 'feel my ear' (bole me uvo) stil", "Ova njegova riba (kaksevećzove) sve mu prašta", i tsl....Liku se više živo jebe, ej. Namlatio se milki, svršava na svoje slike u belom dresu, kad ga neko čak i uvede da lupne fudbal tu i tamo, ovaj ga i bukvalno lupne tu i tamo, pa gde ide ide, dobrodošao, putuj, igumane, počastili te sirom i kajmakom...On, zapravo, otjelovljuje onaj "Balkanski mentalitet", taj mentalitet za koji sam mislio da je odnedavno (konačno) i izumro, prvenstveno je taj mit razbila HR repka, a u zadnje vrijeme prate ju i drugi s ovih prostora...A on kao neki relikt prošlog svršenog vremena, glumi mladog Di Stefana, Puškaša, kog li...Čovjek je (bukvalno) hodajuća anti-reklama sam sebi...Ono, "Oću cajke i snajke / Lupam fudbal, živim bajke / Friz mi nov, tatu svež / Ko me ne voli, idi bež' / Jeste, tu u klubu je i još jedan Luka / al nešto mnogo trči, uvek mu muka / al ispo je ortak jak / nekad mi i savet daje 'potrči ponekad, pak!"...(p.s. i gle fotku na kraju texta...Aj rest maj kejs. 😎😂)

  • Marko

    09. maj 2022 | 08:16

    Morao je da promasi jer je bratski namesten mec...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA