≫ 

Veliki obrt u slučaju Zvezdinog golmana: Tukao ljude kaišem, on nije žrtva, već nasilnik?

Priča je dobila nove detalje, koji su skroz drugačiji od onoga što se desilo

  • 10

Pre nekog vremena se u medijima pojavila vest da je mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković pretučen, da bi ubrzo stigao i demanti objekta u kom se sve desilo. Kako tvrde, Marinković nije bio žrtva, nego počinilac - on je tukao ljude!

Restoran "Stadion" se oglasio povodom čitave priče, gde su odlučili da snimcima sa sigurnosnih kamera otkriju prave razloge i pravu istinu koja stoji iza čitave gungule oko prebijanja mladog golmana. Naime, prebijanja jeste bilo, ali od strane golmana.

Telegrafu su dostavljeni snimci sa sigurnosnih kamera iz samog restorana, potom iz lifta, hodnika, ali i sa parkinga, uz objašnjenje svakog od snimaka.

- Na prvom mestu želimo da istaknemo da se na pomenutoj proslavi nije dogodio nikakav pokušaj silovanja - navode u odgovoru i uz to nam dostavljaju snimak gde se zaista vidi da Stefanova sestra odlazi dobrovoljno sa jednim mlađim licem u prostoriju koja služi za odlaganje poklona.

Nakon toga sledi nekoliko snimaka na kojima mladi golman odlazi sa sestrom u jednu od prostorija.

- Na snimaku se vidi kako Stefan, vidno pijan, zajedno sa sestrom napušta prostoriju u 00:24.

Nije dugo prošlo, on se potom i vratio u sobu, što su zabeležile kamere.

- Stefan upotrebom sile nasilo ruši vrata i ulazi u prostoriju u tom momentu njegova sestra nije u prostoriji, a na snimku se vidi kako ona ulazi kasnije u prostoriju. Dakle, nisu nikakvih huligani njega tukli kaišem po licu i telu, već je isti imao nameru da upotrebi kaiš kako bi drugim licima naneo povrede, jer se na snimku vidi kako s kaišem ide ka prostoriji.

Posle toga usledio je zahtev da Stefan i njegova sestra napuste objekat, a mi ćemo Vam te snimke i dostaviti u ovom tekstu.

- Oni su nevoljno i uz mnogo problema to učinili.

Potom je usledio i video koji je izazvao i najveću pažnju - onaj iz lifta, gde se vidi kako Stefan kaišem tuče ljude oko njega.

- Stefan kaišem i nogama udara maloletna lica koja usled toga zadobijaju telesne povrede čiji se će stepen naknadno utvrditi.

- Nijednog momenta niko od gostiju niti zaposlenih nije udario Stefana. Iz svega priloženog jasno se vidi da maloletni Stefan Marinković, želeći da opravdava delikventsko ponašanje, u javnosti stvorio lažnu sliku i sebe predstavio kao žrtvu huliganizma i nedoličnog ponašanja.

- Osuđujemo svaki vid nasilja, naročito nad maloletnicima, i to je jedan od razlog što se oglašavamo na ovaj način - uz dodatak da će ceo slučaj završiti na sudu.

Video: Još nemilih scena u Superligi Srbije: Igrač Mladosti gurnuo s leđa igrača Radnika tokom svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekika

    9. maj 2022 | 01:57

    Istripovana klincurija, mamini i tatini sinovi. Svi bitni i nabedjeni.

  • Sarkazam?!?!?

    8. maj 2022 | 23:28

    Deja vu, kao da je bilo ovo pre par godina pih

  • laza ih ceka

    9. maj 2022 | 08:05

    cim je on iz zvezde sve im je dozvoljeno..moze im se..uglavnom dobiju po ocima i svi su potencialni kandidatio za lazu..takva im je skola od malih nogu..pogledajte im trenera a najbolji primjerak te skole je juce vidjem..lalatovic je diplomirao skolu bezobrazluka i cuvajte djecu od takvog kluba koji nema ni obrza ni postenja..zna s eko su i sta su...niko i nista bili i ostali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA