≫ 

Bivši potpukovnik JNA rekao "volim Partizan" na promociji knjige vođe Delija, pogledajte reakciju navijača

Potpukovnik Ratković je bio jedan od posebnih gostiju na ovoj promociji njige, a u jednom momentu je zatražio mikrofon i održao kratki govor

  • 17

Ovog popdneva na Marakani je održana promocija knjige "Mogu li i ja sa vama da razbijam voz", koje je, slobodno se može reći, životno delo Zorana Timića Time, legendarnog vođe navijača Crvene zvezde, koji je i osnovao brojne navijačke grupe.

Pored autora knjige, čuvenog Time, na Marakani su se mogla videti i još mnoga lica iz Zvezdine istorije, kako igračke u vidu Duleta Savića, Vladimira Petrovića Pižona, Dragana Džajića, tako i mnoga navijačka imena koja su upisana u istoriju Delije.

Na skupu su se našli i brojni prijatelji Time, gde je nakratko mikrofon uzeo i njegov bivši potpukovnik Ratković, kako ga je Tima predstavio "njegov drugi otac", koji je tada izrekao i jednu ne baš toliko svojstvenu rečenicu za ovakav skup.

- Iskren da budem, nisam ja bio neki zvezdaš, naprotiv, bio sam sklon crno-beloj boji - istakao je potpukovnik Ratković, a popularne Delije su odmah odreagovale na malo burniji način, međutim, situacija se odmah smirila, a potpukovnik je nastavio svoje izlaganje.

- Ima druga stvar, ušao sam u plavo-belu boju, a onda ukapiram šta je prava stvar. Zahvalan sam mu što me pozvao, zahvalan sam legendama iz prvog reda, nije u pitanju Crvena zvezda, svi se borimo za Srbiju - zaključio je potpukovnik.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Grobarska prosidba zapalila Avalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 132

    9. maj 2022 | 20:29

    Za zvezdu se navija PARTIZAN se VOLI👋👋

  • 011.011

    9. maj 2022 | 20:29

    Nije rekao volim partizan, vec sam bio sklon ka crno beloj boji.

  • Caki

    9. maj 2022 | 20:06

    Ja sve vreme gledam u gospodina sa majicom Z i mislim da on priča, napred Zvezda i živela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA