≫ 

Nagrada za najgore simuliranje ide u Srbiju: Igrači Timoka i Zlatibora se valjali, pa dobili crvene kartone

Da li su crveni kartoni u ovom slučaju opravdano dodeljeni?

  • 3
Prva liga Srbije, FK Timok, FK Zaječar Printskrin: Youtube / Prva liga Srbije

Prva liga Srbije ovog vikenda je podarila još jedan tim koji napušta ovaj rang takmičenja i seli se u onaj niži, radi se o ekipi Timoka koja se porazom od Zlatibora (2:0) i zvanično oprostila od ovog takmičenja i sledeće sezone će igrati u Srpskoj ligi.

Timok je loše startovao prvenstvo, kasnije su se igrači iz Zaječara malo probudili, ali ispostaviće se prekasno. Eventualnom pobedom protiv Zlatibora bi nastavili svoje nade o opstanku, međutim, ovako su morali da se presele u ligu ispod.

Sam meč izmeću Čajetinaca i Zaječaraca obeležio je i mali incident, odnosno, jedno od najsmešnijih simuliranja u istoriji srpskog fudbala, posle kog su crvene kartone dobili Ognjen Milovanović iz Zlatibora, odnosno Pavle Radunović iz Timoka.

Igrao se 83. minut, posle jednog duela, ova dva igrača su ušla u klinč, gde je usledilo i naguravanje glavama, posle kog su pali kao pokošeni, iako je očito da nikakvog kontakta nije bilo. Ubrzo se oko njih stvorila i još veća gužva, a glavni arbitar meča Nikola Đorđević nije puno razmišljao već je obojici pokazao put ka svlačionici.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Video: Kakav evrogol je pao u Prvoj ligi: Fudbalski IQ igrača iz Novog Sada mu sigurno donosi transfer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    9. maj 2022 | 21:39

    Kakva nam je liga pa ovo je super. Ajd sto neznanju da igraju fudbal, nego neznanju ni da glume. Danas svaka dileja misli da zna da se lopta.

  • Dejan

    10. maj 2022 | 00:09

    Vidi se odmah da su "pravi" fudbaleri , nema šta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA