≫ 

Iz Barselone u Aston Vilu: Engleski klub se dogovorio sa Kutinjom, pitanje je časa kada će i sa španskim timom

Ovo bi bilo ogromno pojačanje za Stivena Džerarda i njegovu Aston Vilu

  • 1
Philippe Coutinho Filipe Kutinjo Foto: Tanjiug/AP

Izgleda da je to to - Filipe Kutinjo će i zvanično postati fudbaler Aston Vile u kojoj je proveo prolećni deo sezone kao pozajmljen igrač iz Barselone, objavio je Fabricio Romano.

Obično kada se radi o fudbalskim stvarima, kada Fabricio Romano kaže nešto, to se jako brzo ostvari, a on je upravo to uradio putem svog naloga na Tviteru. Kako je ovaj Italijan objavio, Aston Vila želi Kutinja, Barselona želi da ga proda, tako da su razgovori već u toku.

A to nije ni sve, Aston Vila je čak i dogovorila sve uslove sa Kutinjom, tako da je ostalo samo da se klub iz Engleske i Španije dogovore oko visine obeštećenja, kako bi Brazilac i permanentno postao fudbaler kluba iz Birmingema.

Kutinjo je stigao u Barselonu 2019. godine, kada je napustio Liverpul za 135 miliona evra. Nije se Brazilac snašao na Nou Kampu, usledila je pozajmica Bajernu iz Minhena, a potom povratak u Španiju.

Nije funkcionisalo kako treba, da bi ove zime na nagovor Stivena Džerarda došao u Aston Vilu, gde je ponovo "prodisao". Ove polusezone u Aston Vili je odigrao 15 utakmica, postigao je četiri gola i podelio je tri asistencije, čime je najavio svoj veliki povratak.

Video: Dule Savić čestitao pobedu nad fašizmom u majici sa podrškom Rusima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    10. maj 2022 | 00:46

    Od kako je"odleprsao"iz Liverpula kao da je zaboravio da igra fudbal,sa druge strane od njegovog i Sterlingovog odlaska"renesansa"Liverpula...mozda se nesto promeni u njegovoj karijeri povratkom u PL,mada cisto sumjam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA