Mnogi bi u Dohu sa Mozzartom, zato iskoristite najveće kvote na svetu da "podebljate" svoj tiket

Kec na Jang Bojs i dvojka na Atletik Bilbao nigde neće biti veći

  • 0
Jang Bojs Foto: Tanjug / AP

Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je sjajnu reakciju. Svima se dopada dnevna nagrada, mesto u avionu za Katar i ulaznica za meč na Mundijalu između Srbije i Brazila. Međutim, to ujedno znači i da je konkurencija između kladilaca veća, pa su bukmejkeri Mozzarta smislili kako da pomognu da baš vaš dobitni tiket ima najveću kvotu.

Za dva fudbalska meča koji su na programu ovog utorka u Mozzartu će uvek biti najveća kvota na svetu. Konkretno, kec na Jang Bojs i dvojka na Atletik Bilbao. Da užitak bude potpun, gostovanje Bilbaa u Granadi možete uz besplatnu registraciju da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com.

JANG BOJS - SENT GALEN (UTORAK, 20.30), KEC 1,70

Nije uspeo Jang Bojs da odbrani titulu, Cirih je novi šampion Švajcarske. Ipak, to ne znači da u finišu prvenstva on nema motivaciju. Važno mu je da sačuva treću poziciju, jer mu ona garantuje mesto u Ligi konferencije. Tri kola pre kraja tim iz Berna ima samo tri boda više od trećeplasiranog Lugana, a šest od Sent Galena, svog današnjeg rivala. Upravo je Lugano u prošlom kolu savladao Jang Bojs sa 3:1, tako mu prekinuo mini-seriju od dva uzastopna trijumfa. Sada Miralem Sulejmani i njegovi saigrači dočekuju Sent Galen, koji će verovatno da se malo štedi u Bernu. Naime, kroz pet dana ga očekuje mnogo važnija utakmica, finale Kupa Švajcarske protiv Lugana, koji može da mu donese plasman u Evropu. Inače, u prvenstvu su Jang Bojs i Sent Galen beležili identične uspehe u poslednjih pet kola. Redom: Remi, poraz, dve pobede, pa poraz! Čak su i posle dosadašnja tri susreta ove sezone oni izjednačeni - prvo je Jang Bojs slavio u septembru kao domaćin sa 2:1, zatim se Sent Galen osvetio na svom terenu u oktobru sa 3:1, da bi njihov susret u februaru bio završen 3:3.

GRANADA - ATLETIK BILBAO (UTORAK, 20.00), DVOJKA 2,30

Gori pod nogama i jednima i drugima. Tri kola pre kraja Primere obe ekipe su prinuđene da jure pobedu, Granada da bi opstala u eliti, Bilbao da bi se plasirao u Evropu. Ako bismo izjednačili značaj ta dva cilja, rekli bismo da je Granada bliža njegovom ostvarenju. U ovom momentu ona ima dva boda više od Majorke, te je prva iznad crte. Zaslugu za to nosi trenutna forma, nije izgubila nijednom u poslednja tri meča, posle remija sa Atletikom u Madridu (0:0) i Seltom (1:1) savladala je u prošlom kolu Majorku sa 6:2. Bilbao je takođe vezao tri meča bez poraza, pobedio je Kadiz (3:2) i Atletiko Madrid (2:0) pre remija sa Valensijom (0:0). Međutim, ni to mu nije još donelo neku poziciju koja vodi u Evropu, Viljareal i mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencije mu beži jedan bod, Real Sosijedad i Liga Evrope su na +4. Baskijski klub u prvoj polusezoni nije iskoristio prednost domaćeg terena protiv Granade, u novembru su odigrali 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA