≫ 

Piksi posetio još jednog "Orla" na "turneji" po Evropi: Strahinja Pavlović ugostio selektora

Selektor je uživo posmatrao meč Lozane i Bazela

  • 3
Dragan Stojković Piksi, Strahinja Pavlović Foto: FSS

Selektor Dragan Stojković Piksi nastavio je da obilazi reprezentativce Srbije i da prati uživo utakmice njihovih klubova.

Nakon što je nedavno boravio u Španiji, gde je pratio mečeve Nemanje Maksimovića i Stefana Mitrovića koji igraju za Hetafe, Piksi je posetio i Strahinju Pavlovića, koji igra u Bazelu kao pozajmljeni igrač iz Monaka.

Pavlović je odigrao svih 90 minuta i odradio dobar posao, pošto njegov tim nije primio gol u remiju koji je odigran 0:0.

Kako je navedeno na Instagramu FSS-a, gde su objavljene i fotografije Pavlovića i Piksija iz centra grada, poseta je protekla u prijatnoj atmosferi, a selektor i reprezentativac su pričali o predstojećim izazovima, sa akcentom na utakmice u Ligi nacija.

Video: Ko god ide na nas, neće biti srećan: Selektor Piksi prigrlio izbornika Dalića u Kataru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    11. maj 2022 | 07:37

    Došao selektor da mu kaže da ne ide u Katar. Kasnije ide do Madrida da kaže isto i Luki Joviću. U normalnim reprezentacijama, selektor ima uslov, "nađi novi klub i dokaži da si spreman za reprezentaciju". A kod nas je priča malo drugačija. "selektore, vrlo mi je bitno da idem na prvenstvo, kako ćemo to srediti". Interesantno će biti da vidimo kako će selektor reagovati.

  • Vlado

    10. maj 2022 | 20:07

    Slab je ovaj Pavlović. Naravno da ne može da igra u Monaku. A Eraković, mali je sjajan, ne znam da li igra na poziciji Pavlovića,ali ako igra onda je svakako bolja opcija. Pavlović ne može da se nosi sa prosečnim igračima a onda mogu da zamislim šta će da mu radi Neimar i Brazilci.

  • Rade

    10. maj 2022 | 18:54

    Sve dok se ovakvi menadzerski igraci guraju u reprezentaciju nema nama boljitka. Covek ne moze da se izbori za minute u jednom Bazelu a dobice poziv u reprezentaciju, a Erakovic koji decko dominira u LE sa 20 godina nece dobiti poziv samo zato sto igra u Zvezdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA