≫ 

Lion otpustio štopera jer je "pustio vetar" u svlačionici: Isplivali detalji incidenta između igrača i uprave

Veoma čudan slučaj koji još nije viđen u u profesionalnom fudbalu

  • 2
FC FK Mancester siti - Lion Foto: Tanjug/AP

Lion je prethodne sezone naprasno odlučio da raskine ugovor sa defanzivcem Marselom, koji je kasnije potpisao za Bordo, a kako navodi L'Ekip i svi ostali mediji, razlog raskid je "puštanje vetrova" u svlačionici posle poraza od Anžea.

Dugo se krio pravi razlog ovog otpuštanja, međutim, sada je i on otkriven, a malo je reći koliko je zaprepastio fudbalsku javnost.

Marselo je prvobitno izbačen iz tima u avgustu 2021. godine, a samo nekoliko meseci kasnije on je i napustio klub. U početku se smatralo da se radi o odlasku zbog nešto slabijih partija, međutim, to je bio samo jedan od problema ovog defanzivca.

Lion je pretrpeo veoma težak poraz od Anžea (3:0), a Marselo je tu pružio veoma lošu partiju, posle koje je odlučio da zasmejava svoje saigrače tako što je "ispuštao vetrove", što uprava Liona nije mogla da oprosti ovom defanzivcu.

Marselo je ubrzao otišao iz tima, potpisao je za Bordo u kom je odigrao 11 utakmica ove sezone, bez nekog učinka, osim dobijenih pet žutih kartona u Ligi 1.

Video: Evrogol Petrova protiv Radnika: Skinuo paučinu sa rašlji, smanjio zaostatak protiv gostiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    10. maj 2022 | 17:07

    Gone with the wind...

  • Др

    10. maj 2022 | 16:43

    Они изгледа нису чули за нашу стару рок песму " Ухвати ветар!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA