Real Madrid pravi "drim-tim": Sve je gotovo, Nemac iz Čelsija stiže na Santijago Bernabeu!

Zvanična potvrda ovog transfera se očekuje na kraju sezone

  • 1
Fudbal  FK Čelsi FK Mančester siti Foto: Tanjug/AP

Prethodnih dana se pominjalo da je gotovo, ali ipak je sada stigla i potvrda - Antonio Ridiger će iduće sezone nositi dres Reala iz Madrida, gde će preći iz Čelsija kao slobodan igrač, prenosi renomirani italijanski novinar Fabricio Romano.

Ranije se pisalo da će Nemac preći u Real, međutim, sve je bilo na bazi spekulacija, koje su dobile i konačni zaplet, jer kada Fabricio nešto kaže, to je onda stvarno i gotovo.

Ridiger je već ranije najavio Čelsiju da neće produžiti ugovor sa klubom, a postavljalo se pitanje, gde će odlični štoper nastaviti svoju karijeru? Javljali su se mnogi klubovi, od kojih je najkonkretniji bio Real, koji je i uspeo da ga privoli da stigne na Santiago Bernabeu.

Veliki uticaj u svemu ima i to što je Real uspeo da se okiti titulom prvaka Španije, a takođe će igrati u velikom finalu Lige šampiona protiv Liverpula, pošto je prethodno na spektakularan način izbacio Mančester siti.

Sve ovo, ali i tradicija, kao i prestiž koji sa sobom nosi dres "Kraljevskog kluba" su privukli Antonija Ridigera, koji će na kraju sezone postati novi fudbaler ovog kluba.

Video: Ono kada dobiješ izgubljenu utakmicu: Slavlje u svlačionici Real Madrida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    10. maj 2022 | 18:21

    Jel on nemac? Ja rođen u Berlinu pa sam srbin. Jel ta klima baš toliko otišla u q...c

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA