Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Vojvodina u polufinalu Kupa

U Humskoj se igra derbi za veliko finale

  • 4
Partizan - Vojvodina Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana od 16.30 u Humskoj dočekuju Vojvodinu u okviru polufinala Kupa Srbije. TV prenos obezbeđen je na kanalu Arena Sport premium 1.

Ulaz na stadion je besplatan, ali pre meča svakako treba doći do ulaznice koju treba pokazati na ulazu, a Partizan je i na zvaničnom sajtu saopštio kako navijači mogu da ih podignu.

Podsetimo, Partizan i Vojvodina su igrali pre nekoliko dana u Superligi, a tada je Partizan slavio sa 2:1, a trener Aleksandar Stanojević bio je vidno nezadovoljan zalaganjem pojedinih igrača u drugom poluvremenu.

Sada ističe da će situacija da bude drugačija i da će biti spremni na sve što sprema Vojvodina.

- U kratkom vremenskom roku igramo sa jednom dobrom ekipom, nije lako dva puta pobediti, ovo je eliminaciona utakmica, nema popravnog, motivisani smo i znamo šta nam donosi ova utakmica, donosi nam još jedno finale, nemamo povređenih igrača, svi su mi na raspolaganju.

- Vojvodina je promenila tri trenera ove sezone, očekujem da bude promena, možda će promeniti i sistem, ali na sve smo spremni, videćemo kako će biti. Njima je Kup prioritetan. Nama je bilo prvenstvo, sada nam je ovo prioritetno, i ova utakmica nam je važna kao i prethodna. Možda će oni ući drugačije, ali i mi ćemo, i jači i bolji nego prošli put - rekao je Stanojević uoči meča.

Bonus galerija: Najatraktivnije navijačice Partizana među poznatim ličnostima

Video: Stanojević izbacio sve iz sebe: Nas biste ugasili da dugujemo 900.000 evra kao Zvezda Degeneku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA