Marković je imao sve vreme ovoga sveta, ali je ovako završio akciju: Pogledajte kako je promašio nemoguće

Očigledno je fudbaleru Partizana još dosta utakmica kako bi se vratio u formu koja ga je preporučila Liverpulu

  • 9

Fudbaleri Partizana i Vojvodine igraju prvi meč polufinala Kupa na stadionu ekipe iz Beograda, a posle početnih 30 minuta, viđen je samo jedan gol i ogromna revija promašaja. Jedan od većih promašaja načinio je i Lazar Marković, koji je imao sve vreme ovoga sveta.

Partizan je odlično započeo utakmicu i poveo je već u četvrtom minutu preko Rikarda Gomeša, da bi sa atacima nastavio i u nastavku poluvremena, ali ni blizu precizno kao što je to uradio fudbaler sa Zelenortskih Ostrva.

Jedan od većih promašaja je i delo Lazara Markovića, koji je u osmom minutu dobio pravovremenu loptu od Kvinsija Meniga, a potom se i dao u trk gde mu nijedan fudbaler Vojvodine nije bio ni blizu, ali finiš te akcije nije bio na zadovoljavajućem nivou.

Golman Vojvodine, Emil Rockov, sjajno je skratio ugao Markoviću, naterao ga da okuša sreću i gađa drugi ugao gola, a onda je golman crveno-belih iz Novog Sada spremno dočekao taj šut i rutinski ga sprečio.

Kako je to sve izgledalo možete videti u video snimku na početku teksta.

Video: Rikardo se nije ni zagrejao, a već dao gol: Partizan vodi od 4. minuta protiv Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA