Partizan imao kontru pet na jedan, Stanojević nije mogao da veruje šta je Natho potom uradio

Nadrealne situacije na stadionu u Humskoj ulici, prosto je nemoguće da nismo videli više od jednog gola crno-belih

  • 10

Posle svega što se izdešavalo tokom prvog poluvremena polufinala Kupa Srbije na stadionu u Humskoj, ova vest može da uđe u rubriku - verovali ili ne. Moguće je da je to kroz glavu prolazilo treneru Partizana, Aleksandru Stanojeviću kada je gledao kako njegovi puleni maše stopostotne šanse jednu za drugom, od kojih je ona iz 36. minuta bila - bizarna.

Imao je Partizan kontru pet na jedan, trčao je napred Natho i mogao je da bira kome će da da loptu. Deluje da su u najboljim pozicijama tada bili Kvinsi Menig sa njegove desne strane i Lazar Marković sa leve.

Odlučio se Izraelac da proigra Lazara Markovića na levoj strani, ali je to učinio tako trapavo da od akcije ne da nije bilo ništa, nego je sudija rešio da je prekine - zbog ofsajd pozicije.

Može se reći da je Aleksandar Stanojević tada proključao od besa, pošto je Izraelac prethodno imao nestvarnu šansu jedan na jedan sa Rockovim, kada mu je golman Lala dao loptu u noge, a ovaj šutirao direktno u njega.

Ipak, Partizan i pored svega može da bude zadovoljan, jer je imao komotnu prednost od 2:0 posle prvih 45 minuta.

Video: Stanojević o paklenom ritmu i dve bitne utakmice Partizana u narednom periodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA