≫ 

Veliki haos na Autokomandi: Potukli se navijači Partizana i Zvezde, nastao stampedo, jedan teško povređen!

Došlo je do sukoba u Ulici Milutina Ivkovića

  • 79
Navijači, tuča, Policija Foto: Telegraf.rs

Nakon završetka utakmice između Partizana i Vojvodine, došlo je do velike tuče između navijača crno-belih i pristalica Zvezde koje su krenule na meč polufinala između svog tima i Novog Pazara na Marakani.

Do sukoba je došlo kod "Soccer" kladionice u ulici Dr Milutina Ivkovića, zbog čega je morala da interveniše i policija.

Organi reda i mira počeli su da vraćaju automobile koji su se zaputili u pravcu ka Autokomandi, gde je trenutno velika gužva. Prema saznanjima Telegrafa sa lica mesta, navijači Zvezde sačekali su u maskama pristalice Partizana koji su se vraćali sa utakmice Kupa Srbije protiv Novosađana i došlo je do masovne tuče.

Oni su kaiševima, raznim drugim čvrstim predmetima i bakljama "udarili" na ljute pristalice Partizana izletevši iza drveća koje se nalazi preko puta ulice.

Trenutno je nemoguće prići ovom delu grada zbog jakih policijskih snaga, a prema prvim informacijama veliki je broj povređenih. Jedan od navijača je teško povređen prema informacijama iz Hitne pomoći i on je hitno transportovan na VMA.

Tu je takođe veliki broj povređenih, koji su zadobili teške povrede glave, ali zbog kojih nisu zatražili medicinsku pomoć.

Video: Zukić efektno za 2:1 na Stadionu Partizana: Vojvodina smanjuje na startu drugog poluvremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poatrac utakmice

    11. maj 2022 | 19:19

    Bio na utakmici Partizana, na zapadu. Pred kraj prilazi momak i pita policajca hoce li biti zakljucavanja zbog Zvezdine utakmice kao sto je bilo u suboti i polocajac kaze nece. Niko me ne moze ubediti da se ovakve stvari ne rade u dosluhu sa policijom. Nije mi normalno da neko stoji sakriven iza zive ograde na 30 metara od stadina i da to policija ne primeti i ne spreci.

  • Cvrle

    11. maj 2022 | 19:00

    Jel' se to potukli oni sto im zanimanje "navijac"?

  • Coas

    11. maj 2022 | 18:56

    Ponos svakog roditelja i Srbije. Divno vaspitani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA