≫ 

Policija poređala privedene navijače Zvezde i Partizana po trotoaru: Nove fotke posle haosa na Autokomandi

Može se primetiti da je uhapšen veliki broj ljudi

  • 47
Navijači Zvezda, Partizan, policija Foto: MUP

U toku popodneva došlo je do tuče i haosa na Autokomandi posle utakmice polufinala Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine, kada je ne mala grupa navijača Delija maskirana sačekala Grobare u Ulici Milutina Ivkovića.

Epilog svega je nebrojeno mnogo povređenih i uhapšenih. Jedan od navijača je hitno transportovan u VMA zbog teških povreda, dok su ostali odbili medicinsku pomoć. Policija je reagovala brzo, posle čega je nastao ogroman stampedo.

Navijači Zvezda, Partizan, policija Foto: MUP

Organi reda i mira uspeli su da privedu dobar broj navijača koji su napravili haos i da ih poređa po trotoaru. Konstantno su nad njima nadzirali naoružani ljudi iz žandarmerije.

Oko dva sata posle izbijanja incidenta situacija na Autokomandi je mirna, mada je i dalje prisutan veliki broj članova policije. Oko 20.30 časova završiće se druga utakmica polufinala Kupa između Zvezde i Novog Pazara, zbog čega moraju ostati u pripravnosti.

Navijači Zvezda, Partizan, policija Foto: MUP

Pogledajte fotografije sa lica mesta i način na koji su policajci poređali privede navijače po trotoaru.

Video: Pogledajte momenat kada policija privodi navijače posle masovne tuče Grobara i Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    11. maj 2022 | 20:40

    E pa sramota momci. Vidi kakvi ste. Sve od brda odvaljeni, momcine. I bijete se po ulici kao neke jajare. Idite radite zemlju sto ste dobili od svojih predaka, ako vec necete da ucite ili radite posten posao u gradu. Svi vi imate zemlje negde po selima, a vucarate se. Kako vas nije sramota, valjate se k'o krmad po ulici (svejedno ili kad se bijete, ili kad vas policija hapsi). Tuga za pogledati ove lezece gromade.

  • Vlada

    11. maj 2022 | 20:45

    Sad redno sve po 10 god robije, pa da vidimo ko će sledeći put da divlja...Ceo život navijači plaćenici prave haos nekažnjeno a nas policija drnda za gluposti

  • Bagru

    11. maj 2022 | 20:13

    u kamenolom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA