≫ 

Vlahogol proradio u finalu Kupa Italije, Srbin doneo preokret svom Juventusu!

Bravo, Dušane!

  • 9
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Juventusa i Intera igraju finale Kupa Italije, crno-beli iz Torina su loše počeli, ali su potom preko Morate izjednačili, a potom je Dušan Vlahović postigao gol za 2:1!

Ko bi drugi, ako ne srpski reprezentativac zatresao mrežu u ovako velikom meču, u ovako bitnom trenutku. Potpuni preokret, zavladala je i euforija među navijačima Juventusa, a sve zahvaljujući našem Dušanu Vlahoviću!

Juventus se mučio od samog starta utakmice, a Nikolo Barelja je postigao gol za Inter kojim je samo doprineo svim mukama "Stare dame" iz Torina.

Nisu više šta imali da traže igrači Juventusa, računica im je bila jasna, morali su da krenu što ofanzivnije ka golu Samira Handanoviča i pokušaju da preokrenu rezultat. Prvih 45 minuta su potrošili bez gola, samo uz nekoliko odličnih odbrana Samira Handanoviča, da bi drugo poluvreme donelo i neki novi Juventus.

Igrao se peti minut drugog poluvremena, 50. minut, lopta je došla do Aleksa Sandra, a ovaj je šutirao, loptu je zakačio Alvaro Morata i ona je konačno prevalila Samira Handanoviča za 1:1. Međutim, to nije bilo sve od Juventusa. Samo dva minuta kasnije, Vlahović je dobio fantastičnu loptu u prostor i izašao je oči u oči sa Samirom Handanovičem.

Šutirao je i pogodio golmana Intera, potom se ponovo lopta odbila Vlahoviću, a Srbin je uspeo da je provuče pored nekoliko igrača Intera i donese slavlje svom timu.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA