Trener Voždovca pred meč sa Partizanom: "Na našem stadionu se i mi pitamo"

Oni će snage odmeriti u ponedeljak od 16 časova i 30 minuta na "Krovu"

  • 6
Aleksandar Linta Foto: MN Press

Voždovac i Partizan će ukrstiti koplja u 36. kolu Superlige Srbije, gde i jedni i drugi imaju imperativ pobede. Zmajevi s Krova jure plasman u Evropu, dok crno-beli i dalje drže korak za vodećom Crvenom zvezdom na vrhu tabele. Neće biti lako, a trener Voždovca, Aleksandar Linta, ističe da se i "oni pitaju".

Partizan se u prošlosti dosta puta umeo "okliznuti" baš u mečevima protiv Voždovca, pa su tako "Zmajevi" pre tri godine uspeli da vežu dve pobede, prvu u martu, drugu u oktobru iduće sezone, no ipak, Partizan je slavio u poslednjih šest duela, od čega u poslednja četiri imaju gol razliku od 14:0.

Međutim, Aleksandar Linta najavljuje borbeni Voždovac.

- Izuzetno poštujemo rivala koji je vodjen stručnim štabom prema kojem takodje imamo veliki respekt. Očekuje nas veoma teška utakmica, ali igramo je kod kuće, gde se i mi pitamo. Naši principi rada i ideja jesu da se iz dobre igre dodje do pozitivnog rezultata, ali je za to potrebno da motivacija i energija budu na visokom nivou. Ovi momci su mnogo pokazali tokom čitave sezone i zaslužili su da uživaju u utakmicama koje slede bez pritiska i opterećenja - istakao je Linta.

Video: Trener Voždovca posle poraza od Zvezde: Mogli smo da budemo odvažniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    13. maj 2022 | 16:56

    Realno Partizan je već izgubio titulu...bilo bi lepo gledati Voždovac u Evropi...

  • RSK

    13. maj 2022 | 19:26

    SAMROK FLORA STANOJE je doveden da uništi Partizan. Navijač sam Partizana mnogo, mnogo godina, ali ovakvu upravu i ovakvog trenera nije imao. VUCELIC je stari poltron, a o VAZURI je bezpredmetno pričati. Linta ne velicaj SAMROKA.

  • Ja sam

    13. maj 2022 | 17:30

    Tacno, pitate se. Na svom terenu ste uvek tesko gubili od partizana i uvek bili silno motivisani cak ste pobedili 2 puta u zadnjih 2 sezona. Zato zvezdana glatko prolazi na vasem terenu sa po 3,4 gola bez umaranja igraca sto vasih sto njihovih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA