≫ 

Šokantan podatak na Evroviziji: Nastupa i profesionalni fudbaler, predstavnik Belgije brani u tamošnjoj ligi

Džeremi Makis je odabrao dva najunosnija zanimanja, gde će ukoliko prekine s fudbalom uvek moći da nastavi s pevanjem

  • 1
Džeremi Makijeze Printskrin: Instagram / jeremiemakiese.off

Evrovizija je ovih dana top tema u svim medijima zbog nastupa naše predstavnice Konstrakte, a još jedna zanimljiva pojava je stigla s tog takmičenja. Naime, Džeremi Makispredstavnik Belgije, pored pevanja voli i fudbal, a štaviše on je i profesionalni golman u jednom klubu u drugoj ligi tamošnje zemlje.

Džeremi Makis nikad nije krio da mu je fudbal jedna od dve najveće ljubavi, dok je druga, naravno, pevanje kako se i moglo zaključiti posle njegovog uspeha.

Kao pevač se okušao i domogao se velikog finala, a inače, on je na početku ove sezone potpisao i ugovor sa belgijskim drugoligašem, ekipom Ekselzior Virtonoma, koja zauzima visoko osmo mesto u aktuelnoj sezoni.

Ono što je još zanimljivo jeste to da je Makis ogroman navijač Juventusa, te da mu Evrovizija i poseta Torinu dobijaju sasvim novu dimenziju kada se radi o uživanju ovog fudbalera.

- Eurosong je veoma bitno takmičenje i srećan sam što sam ovde. Odgovaran sam na bini i na terenu - istakao je ovaj fudbaler, odnosno pevač iz Belgije

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Jeremie Makiese (@jeremiemakiese.off)

Video: Hit odgovor predstavnika Australije na Evroviziji o Novaku Đokoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA