Interesantan jubilej Bena: Fudbaler Zvezde uspeo da postigne gol protiv svakog člana Superlige Srbije

Od dolaska među crveno-bele postigao je čak 83 gola

  • 8
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde godinama unazad i ključni faktor mnogih evropskih utakmica crveno-belih, El Fardu Ben nastavio je da ispisuje istoriju srpskog fudbala, pošto je uspeo da zatrese mrežu svih aktuelnih Superligaša računajući oba domaća takmičenja.

Fudbaler koji dolazi sa Komora je još pre četiri godine u maju postigao svoj prvi gol za Zvezdu protiv ekipe Vojvodine, a od tada, pa sve do Kup meča sa Novim Pazarom uspeo je da postigne ukupno 83 pogotka, od čega 63 u Superligi, pet u najmasovnijem našem takmičenju, a 15 na evropskoj sceni.

Najviše golova postigao je protiv Radničkog iz Niša, ukupno osam, dok su Vojvodina i Spartak osetili Benovu moć po sedam puta. Slede četiri tima sa po pet pogodaka - Čukarički, Radnik iz Surdulice, Proleter i Voždovac, a potom niz ekipa sa po dva i jednim golom.

Treba dodati da je pogađao i protiv aktuelnih članova nižeg ranga našeg takmičenja - Mačve koju je oneraspoložio ukupno pet puta, Zemuna, Rada i Javora kojem je dao po dva gola, dok je jedan ubacio protiv Inđije.

Video: Ben načeo Pazarce na Marakani: Pavkov u stilu Ćavija proigrao saigrača za siguran finiš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA