"Ostala je velika praznina za naš fudbal": Bivši trener Zvezde se za Telegraf prisetio momenata sa Osimom

Dušan Bajević emotivno je pomenuo momente koje je prošao sa jugoslovenskom legendom

  • 1

Legendarni Ivica Osim napustio nas je 1. maja u austrijskom Gracu, a danas će biti sahranjen na Gradskom groblju u Sarajevu. Pre toga je u prestonici Bosne i Hercegovine održana komemoracija kojoj su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta sporta, filma, muzike...

Mnogi sa suzama u očima su došli da kažu poslednje zbogom legendi jugoslovenskog fudbala i čoveka koji je zadužio tamošnji Željezničar. Između ostalog, tu je bio i nekadašnji trener Zvezde, Dušan Bajević.

On se u razgovoru za Telegraf podsetio nekih lepih momenata sa Ivicom Osimom, istakavši da je sada ostala jedna velika praznina posle svega.

- Ivica se zna ko je bio i šta je bio. Sigurno se može reći i više... Postao je legenda za svog života. Gde god da je radio, napravio je veliki uspeh, možda i jedan je od najznačajnijih u regiji, Evropi i svetu. Nastala je jedna praznina velika za naš fudbal u Bosni i Hercegovini i regionu. Opraštamo se od jednog čoveka koji je zadužio sve.

Zahvalio mu se za sve što je uradio za života.

- Ja sam dosta proveo vremena sa Ivicom, sarađivao sam sa njim. Hvala mu, uzeo me je za saradnika u reprezentaciji, što je isto veliki potez sa njegove strane. 

Video: Dino Merlin stigao na komemoraciju Osimu: On je bio pre svega čovek, a to je najvažnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA