Arnautović se našalio sa Mihom, pa rekao velike reči: "Možemo da naučimo mnogo od njega, ima jak karakter"

Dobra atmosfera u timu Bolonje pred sam kraj šampionata

  • 0
Marko Arnautović, Siniša Mihajlović Printscreen: Youtube / Bologna FC 1909

Polako se spušta zavesa na ovu sezonu Serije A, ostala su još dva kola do kraja, a pretposlednji meč Bolonja će odigrati na domaćem terenu protiv Sasuola. Tom prilikom na konferenciji za medije pričali su Siniša Mihajlović i Marko Arnautović, koji je nasmejao sve prisutne.

Austrijski reprezentativac našalio se sa Mihajlovićem, ali je i rekao veoma lepe reči za srpskog stručnjaka.

- Ne mogu da kažem da mi je kao otac, prošli put se naljutio kad sam to izjavio, rekao mi je da nije toliko star. Tako da ću morati da kažem da mi je kao stariji brat, iako mi je naravno i trener. Obožavam njega kao ličnost, posebno posle svega što je prošao. Za sve to možemo samo da mu skinemo kapu i da naučimo mnogo od njega.

Ono što ga je posebno očaralo kod Mihe je njegov karakter i mentalitet.

- Odmah sam primetio Sinišin jak karakter. Upoznali smo se dok sam igrao za Inter i svideo mi se njegov mentalitet. Volim ljude poput njega koji ti sve kažu u lice. Čim sam došao rekao mi je direktno šta želi od mene i šta ne želi.

Arnautović je odigrao odličnu sezonu, postigao je 15 golova na 33 utakmice za Bolonju, i kako pišu italijanski mediji privukao pažnju Juventusa, Rome i Napolija. Ističe ipak da ga timski uspeh više raduje.

- Ovo je moja prva godina ovde i cilj mi je bio da pomognem ekipi. Srećan sam zbog golova, da sam imao malo više sreće mogao sam da dam još više. Sezona nije gotova, znam da mogu još pogodaka da postignem. Ipak, najvažnije je da budem u službi tima i da ne obraćam pažnju na individualne brojke, ali moram da kažem da sam zadovoljan.

Video: Marko Arnautović pušta Draganu Mirković saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA