≫ 

Imamo prvi tim koji je zvanično ispao iz Superlige: "Rudari" pečatirali sudbinu Novosađana

Veliki uspeh ostvarili su igrači Kolubare ostankom u društvu najboljih za narednu sezonu

  • 0
kolubara Foto: MN Press

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada poraženi su od Kolubare 1:0 u Lazarevcu i tim rezultazom sebi su pečatirali eliminaciju iz elitnog ranga takmičenja. Od naredne sezone tim sa Slane Bare gledaćemo u nižem rangu.

Strelac jedinog gola za domaće bio je Uroš Đuranović u 70. minutu čime je, sa druge strane, Lazarevčane definitivno osigurao za najviši rang i za narednu sezonu.

To je, jasno, i bio cilj kluba kome je ovo bila prva takmičarska godina u društvu najboljih. Otud i ogromno zadovoljstvo u taboru "Rudara".

- Čestitam od srca mojim igračima za sve što su pružili ove godine. Mislim da smo zasluženo ostali u najvišem rangu takmičenja. Ući u ligu i održati se, mislim da je to jedan od najvećih uspeha ovog kluba ikada - sa mnogo ponosa je konstatovao posle meča trener Kolubare Veroljub Dukanac.

Sa druge strane ni njegov kolega Zumbul Mahalbašić nije bio previše uzbuđen ishodom i ovog meča, ali i i čitave sezone po Proleter.

- Nedostajalo nam je malo sreće danas, bilo je naših situacije da se reše, u prvom i drugom poluvremenu, nažalost nismo dali gol, ali smo ga primili... Nastupili smo danas sa dosta mladih igrača i na njih se može računati. Neki od najvažnijih igrača su nam nedostajali, što zbog povreda, što zbog kartona. Nažalost, ovim porazom smo izgubili šanse za baraž i okrećemo se dalje onome što nas čeka. I to je to - pomirljivo je konstatovao Mahalbašić.

Od 19 sati svoj meč, takođe u okviru plej-aut doigravanja, počeli su Spartak i Radnički Kragujevac i Metalac - Mladost, dok se dan kasnije sastaju Novi Pazar i Radnik iz Surdulice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA