≫ 

Šestostruki prvak Francuske pred ispadanjem iz lige: Navijači gađali igrače wc papirom

Mučne scene po Žirondince

  • 1
navijači bordoa Foto: twitter/HooligansTV_eu

Fudbaleri Bordoa nalaze se na pragu eliminacije u niži rang francuskog fudbala, i samo ih čudo može spasiti najgoreg scenarija, mada su oni već iskusili ono što im je možda i gore od samog ispadanja iz lige - bes navijača.

Naime, Žirondonci su danas, u pretposlednjem kolu, odigrali bez golova sa Lorijenom što će reći da ostaju na poslednjem mestu sa tri boda manje od Sent Etjena i Meca. U poslednjem kolu ni pobeda nad Brestom im ne može garantovati baraž...

Zbog katastrofalne sezone i gnev pristalica je kuljao kako se šampionat bližio kraju, jer se situacija nije popravljala, a eskalirao u subotu pred meč i za vreme utakmice, što je donelo nimalo prijatne scene za klub i fudbalere.

Grupa navijača je još pre utakmice pokušala da napravi zasedu autobusu sa igračima pred stadionom, no nisu uspeli od kordona policije pa su sa odstojanja od nekoliko desetina metara gađali igrače. Na samom stadionu ponizili su igrače tako što su pobacali silne rolne wc papira uz jasnu poruku da su fudbaleri go*na.

Pre utakmcie je već bilo jasno šta igrače čeka bez obzira na rezultat meča, autobus sa igračima je tek uz jake policijske snage dopraćen na mesto odigravanja utakmice.

Bordo je šestostruki šampion Francuske, poslednji put to je bio 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    15. maj 2022 | 01:58

    Ova sezona za Bordo je dosla na naplatu za proslu kada su tada trebali jos da ispadnu,sa ovim sastavom i stanjem u klubu Bordo se sigurno nece vratiti posle jedne sezone u LIGU1...za dve sezone,ako ne i tri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA