≫ 

Vlahović rastužio SMS-a već u 10. minutu meča! Dao gol, pa poslao poruku saigraču kog "mrzi" čitav Juventus

Maestralno je Dušan Vlahović utekao svojim čuvarima, te je rutinski savladao golmana Lacija

  • 8
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Dušan Vlahović, to je to, to je dovoljno za prepoznavanje golgetera! Srpski napadač je ponovo uspeo da obraduje svoje saigrače i navijače, pošto je već u 10. minutu susreta protiv Lacija uspeo da postigne gol za 1:0.

Srpski napadač je još jednom pokazao zašto je među najboljim napadačima sveta, posle kornera je strpljivo sačekao u šesnaestercu protivnika, dok je Morata odigrao akciju u uglu, Vlahović je uspeo da se odvoji od svog čuvara i neometan sa svega nekoliko metara pogodio gol Tomaša Strakoše.

To nije sve, pošto je Dušan Vlahović gol proslavio tako što je na lice stavio "masku" istu onakvu kakvom se raduje i Paulo Dibala, koji se nalazi u sastavu za meč sa Laciom, a za kog se zna i da ne želi da produži ugovor sa klubom, te se spekuliše o prelasku u Inter.

Zanimljivo je i to da se od prvog minuta u dresu Lacija nalazi i Sergej Milinković-Savić, takođe još jedan reprezentativac Srbije.

Video: Saša Lukić ugostio Telegraf u Torinu: O Vlahoviću, idolu Modriću, Zvezdi i Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA