Da li je ovo bio penal za Partizan? Igrači Voždovca se žestoko bunili, kamere nisu otklonile dilemu

Kamere nisu najjasnije otklonile dilemu

  • 16
Rikardo Gomeš Printskrin: Arena Sport

Mnogo polemike diže se u poslednjim kolima Superlige. Utisak je da ni uvođenje VAR tehnologije nije doprinelo smirivanju tenzija i smanjenju polemika oko nekih sudijskih odluka.

To je posebno slučaj kada se donose neke odluke na utakmicama Crvene zvezde i Partizana, koje po pravilu izazivaju najveću pažnju.

Videli smo takve situacije i u pretposlednjem kolu, posle kojih su i Zvezda i Partizan došli do pobeda, pa je na tabeli i dalje ostala ista razlika od dva boda prednosti za Zvezdu.

Crveno-beli su pobedili Napredak u Kruševcu, a domaćini su se bunili zbog situacije u prvom poluvremenu, kada pri rezultatu 0:0 sudija nije pokazao na belu tačku za njih, nakon što je lopta pogodila u kaznenom prostoru Erakovića u ruku.

To je izazvalo i saopštenje Partizana dan kasnije, kao i burnu reakciju trenera Aleksandra Stanojevića na konferenciji.

Sa druge strane i crveno-beli imaju zamerke na odluku arbitra na meču Voždovac - Partizan i smatraju da je pri rezultatu 0:0 olako svirao penal za Partizan kada je Rikardo bio u duelu sa Markom Ivezićem.

Kamere nisu najbolje prikazale situaciju i nisu do kraja otklonile dilemu da li je bio penal ili ne. Nije bilo ni reakcije iz VAR sobe, pa je Rikardo dobio priliku da izvede penal i donese Partizanu prednost.

Procenite i sami da li je bio penal:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • p.s

    17. maj 2022 | 11:20

    Zaboravili su Dzombu iz hajduka pa kad jep ustao partizan,pa pevanje karadzicu pa unistavanje Zvezde od strane zute bande.Sve su zaboravili.Koja licimerna zagrebacka zgadija

  • kile

    17. maj 2022 | 11:23

    Ma ne diraj njih oni su pošteni .Mi (nepošteni ) smo u subotu na Rajku da proslavimo titulu.Ova mi je posebno draga

  • Zeljko

    17. maj 2022 | 10:42

    Stanoje opet penal za partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA