Masovno se deli Vlahovićev veliki gest za Dibalu koji je završio u suzama

Iako su samo šest meseci igrali zajedno, "kliknuli" su na prvu

  • 0
Dušan Vlahović, FK Juventus, Paulo Dibala Foto: Profimedia

Jedna era je završena u Juventusu, pošto je Paulo Dibala u nedelju odigrao svoj poslednji meč na stadionu "Stare torinske dame" i oprostio se od svoje publike, pošto će u poslednjem kolu Juve igrati na gostovanju u Firenci.

Dibala je u suzama završio meč, sve je bilo u njegovom znaku, a posebno se od njega oprostio i Dušan Vlahović, koji je i slavio gol kao Dibala.

Iako Vlahović ima karakterističnu proslavu gola, za ovaj meč je to promenio, kako bi odao počast Argentincu sa kojim je za kratko vreme postao dobar prijatelj.

Malo nam je trebalo da shvatimo da govorimo istim jezikom, jednim pogledom i to je odmah bila sreća. Fudbal je ovo, prijatelji zaljubljeni u loptu jure isti san. U jedno sam siguran, gde god te sudbina odvede, nastavićeš da sijaš. Hvala ti šampione na svemu. Srećno usvemu, volim te. Nedostajaćeš - napisao je Vlahović u dirljivoj oproštajnoj poruci za Dibalu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Vlahovićev potez masovno se deli na društvenim mrežama, kao i u italijanskim medijima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by vlahovicdusan (@vlahovicdusan)

Dibali su emocije bile pojačane, pa je na kraju završio i u suzama i na rukama svojih saigrača.

Podsetimo, Dibali ovog leta ističe ugovor sa Juventusom, iako su prvobitno vođeni pregovori da on ostane u Torinu, na kraju je uprava kluba odlučila da ga pusti i da baš Vlahović bude nova zvezda oko koje će se graditi novi tim.

Za Argentinca je posebno zainteresovan Inter, veliki Juveov rival. Bilo je informacija i da je sve dogovoreno, ali je Dibalin agent to demantovao. Za njega su takođe zainteresovani Čelsi, Arsenal, Totenhem, Mančester junajted, Atletiko Madrid, Mančester Siti...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA