"Orlići" pokazali kvalitet, ali ostali bez pobede na startu EP: Belgija zadovoljnija (ne)zasluženim bodom

Kakva šteta za našu reprezentaciju na startu Evropskog prvenstva...

  • 0
Radovan Krivokapić Foto: MNPress

Kadeti reprezentacije Srbije, odosno igrači do 17 godina, remijem su započeli Evropsko prvenstvo u Izraelu, pošto su odigrali 1:1 u prvom kolu grupe C protiv Belgije.

Srbija je ovde malo i nepravedno prošla samo sa jednim poenom, pošto je četa koju sa klupe predvodi Radovan Krivokapić pokazala da poseduje šampionski gen, te da ne ume da stane ni onda kada bi mnogi mislili da bi trebalo.

"Orlići" su od samog starta postavili svoj ritam igre, napadali su sa svih strana, da bi umesto vođstva uspeli da prime gol iz prve prilike na meču i to od Idumbo-Muzamba, koji je bio precizan u 17. minutu susreta.

Nije poklekla ekipa Srbije, štaviše, krenuli su još silnije ka golu Belgije, da bi tek u 88. minutu došli do izjednačenja preko Jovana Miloševića, koji je bio siguran sa bele tačke za 1:1.

Drugi meč ove grupe se igra u utorak, 17. maja, a u njemu će se sastati ekipe Španije i Turske.

Naša reprezentacija će u narednom kolu igrati protiv Turske, koju su već savladali u toku kvalifikacija sa 3:2, dok je meč na programu 20. maja.

Video: Kamenović snažno glavom za vođstvo Srbije: Orlići iz kornera za 1:0 protiv Jermenije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA